ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΟΥ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ

Ο Βιοσυντονισμός χρησιμοποιεί τις οργανικές ταλαντώσεις του ανθρώπινου σώματος . Το ανθρώπινο σώμα και τα συστήματα λειτουργίας του είναι πηγές ηλεκτρομαγνητικών ταλαντώσεων εξαιρετικά χαμηλού επιπέδου σε ένα ευρυζωνικό φάσμα των συχνοτήτων . Αυτές οι ταλαντώσεις  ονομάζονται φυσιολογικές. Όταν το ανθρώπινο σώμα εκτίθεται σε παθογόνους παράγοντες ή είναι ασθενές ,προκαλούνται δυσαρμονικές ταλαντώσεις . Διαταράσσεται τότε η  φυσιολογική ισορροπία  και παρεμποδίζεται η «αυτορύθμιση»  του ανθρώπινου σώματος. 
Η σωματική και η ψυχολογική πίεση, κάνουν την κατάσταση χειρότερη ενισχύοντας την ανάπτυξη παθολογικών διεργασιών και ανατρέποντας τη δυναμική ισορροπία . Ωστόσο, η διαδικασία αυτή μπορεί να αντιμετωπιστεί με τη εφαρμογή βιοενεργητικών παρεμβάσεων.
Με άλλα λόγια , η θεραπεία με βιοσυντονισμό στέλνει στο σώμα συγκεκριμένες ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες και  πληροφορίες που συμβάλλουν στην υγιή λειτουργία του κάθε οργάνου και ιστού. Ως αποτέλεσμα της εν λόγω θεραπείας οι παθολογικές ταλαντώσεις γίνονται πιο αδύναμες ή καταστέλλονται πλήρως, ενώ οι  φυσιολογικές ταλαντώσεις εντείνονται. 
ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΦΟΡΗΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΎ
ΚΑΤΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ!!!ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ!!!
ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΜΕ  ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ!!!
-Για μακροχρόνιες και αυτοάνοσες ασθένειες
-Αλλεργίες
Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ BIOMEDIS:

1.Είναι ακριβής - εντοπίζει με ακρίβεια που φτάνει μέχρι και το 98% παράσιτα, ιούς, μύκητες, βακτήρια, χημικά, βαρέα μέταλλα, κλπ καθώς και σε ποιό σημείο του σώματος βρίσκονται αυτά.

2.Είναι ανώδυνη - δεν απαιτείται η λήψη υγρών, αίματος ή άλλων στοιχείων από το σώμα, με βελόνες ή άλλα μέσα.

3.Σύντομη - σε ελάχιστο χρονικό διάστημα έχουμε την εικόνα της κατάστασής μας.

4.Πλήρης - ελέγχονται όλα τα όργανα του σώματος.

5.Οικονομική - ελάχιστα έξοδα.

6.Απλή - κάθεσαι αναπαυτικά κρατώντας έναν ακροδέκτη ή "φορώντας" την συσκευή  ή έχοντάς την στην τσέπη σου ή δίπλα σου σε μια ακτίνα 70cm.

7.Καθολική - δεν εντοπίζει μόνο μικροοργανισμούς αλλά και διάφορες άλλες αιτίες όπως γεωπαθητικά ρεύματα, ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες, όπως κινητά κλπ.

8.Ουσιαστική και Άμεση - βρίσκει την παθογόνο αιτία, ελέγχοντας όλα τα όργανα και κάθε σημείο του σώματος, και την απομακρύνει.


Οι συσκευές βιοσυντονισμού BIOMEDIS είναι πιστοποιημένες !!!


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 6946381803/ΡΕΝΑ ΚΟΜΝΗΝΟΥ renakomninou@live.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου